• Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Πολιτική Απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγει η ιστοσελίδα mynailcraft.com, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών από το mynailcraft.com προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών του mynailcraft.com και οποιονδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του mynailcraft.com.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες το mynailcraft.com δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύει το πρόγραμμα περιήγησης (browser) στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη. H ιστοσελίδα mynailcraft.com χρησιμοποιεί cookies για βέλτιστη λειτουργικότητα και εμπειρία πλοήγησης από τον επισκέπτη / χρήστη, και πιο συγκεκριμένα:

  1. για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας, την πραγματοποίηση σύνδεσης και την δημιουργία λογαριασμού χρήστη.
  2. για λειτουργικότητες όπως εκτύπωση/αποστολή περιεχομένου, αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα και εμφάνιση/πλοήγηση χαρτών.
  3. για την συλλογή πληροφοριών που επιτρέπουν την αξιολόγηση του τρόπου χρήσης της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη / χρήστη, και βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας, της δομής και του περιεχομένου της.
  4. για την προσαρμογή διαφημίσεων ώστε να αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντά του επισκέπτη / χρήστη.
  5. για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας που έχουν οι διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας.

Ο επισκέπτης / χρήστης της ιστοσελίδας mynailcraft.com μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ρυθμίσει από τις Επιλογές Cookies (στο κάτω μέρος της σελίδας) ποια από αυτά επιθυμεί ως ενεργά, εκτός της ομάδας "Απαραίτητα" που παραμένει πάντα ενεργοποιημένη για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Ωστόσο με την αποδοχή όλων εξασφαλίζεται η βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον περιηγητή της συσκευής σας τα παρακάτω στοιχεία:

  1. η διεύθυνση IP της συσκευής πλοήγησης
  2. η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης
  3. το όνομα και η ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) του ιστότοπου που ζητήθηκε
  4. η εφαρμογή/URL, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (HTTP referer)
  5. ο περιηγητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider)

Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λόγους διατήρησης της ασφάλειας της ιστοσελίδας μας και του εξυπηρετητή (server) στον οποίο φιλοξενείται.

Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα mynailcraft.com, υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα σας:

  1. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία παραγγελίας ή/και εγγραφής νέου χρήστη, τα στοιχεία που εισάγετε θα καταγραφούν στο σύστημα παραγγελιών/χρηστών της ιστοσελίδας μας, αποκλειστικά με σκοπό να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία των αγορών σας.
  2. Σε περίπτωση που ζητήσετε έκδοση τιμολογίου για την αγορά σας, θα καταγραφούν τα στοιχεία τιμολόγησης της εταιρίας σας.
  3. Εφόσον εγγραφείτε στην ενημερωτική μας αλληλογραφία (Newsletter), το email σας θα καταγραφεί στο σύστημά μας αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές.

Δεν πρόκειται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιο τρίτο συνεργάτη μας, εκτός των απολύτως απαραιτήτων στοιχείων που ενδεχομένως χρειαστούν να κοινοποιηθούν:

  1. στην εταιρία αποστολής SMS για να σας ενημερώνει σχετικά με την πορεία της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ενημέρωση μέσω SMS μηνυμάτων.
  2. στην εταιρεία courier ή στη μεταφορική εταιρεία για να παραδώσει την παραγγελία σας, σε περίπτωση που έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας.
  3. στην συνεργαζόμενη τράπεζα για ολοκλήρωση της πληρωμής, σε περίπτωση που έχετε κάνει αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε τα στοιχεία αυτά να διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στην ενότητα ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του mynailcraft.com υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Επίσης υπόκειται στις διατάξεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, και πιο συγκεκριμένα του Kανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - GDPR).

Σε κάθε περίπτωση το mynailcraft.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του mynailcraft.com.

© 2021 My Nail Craft. All rights reserved. Designed by TotalWeb®.

0